Enigma që bën xhiron e rrjetit! Gjeni kush do shpëtojë dhe kush do vdesë

  • 11 shkurt 2020 - 13:44
Enigma që bën xhiron e rrjetit! Gjeni kush do shpëtojë dhe kush do vdesë

Dy burra janë duke qëndruar në buzë të një humnere në një dërrasë druri. Njëri prej tyre po mban një armë dhe dëshiron të qëllojë tjetrin. Por nëse djali i dytë bie poshtë edhe i pari do të bjerë në humnerë.

Pyetje: A ekziston ndonjë mënyrë që njëri prej tyre të mbijetojë dhe kush do të vd s në të vërtetë?

(Kosova Sot Online)