Ajo që shihni të parën në foto, pasqyron gjendjen tuaj psikologjike

  • 15 shkurt 2020 - 08:53
Ajo që shihni të parën në foto, pasqyron gjendjen tuaj psikologjike

Testet e personalitetit janë një metodë e zhvilluar nga profesionistë të psikologjisë për të vlerësuar gjendjen psikologjike të një individi. Prandaj, një test duhet të shpjegojë atë që një individ percepton në një imazh me figura që mund të lidhen me një aspekt të veçantë të mjedisit të pacientit, siç është një i dashur, një peizazh apo një kafshë.

Duhet të theksohet se nuk ka përgjigje të mirë ose të keqe, pasi rezultati varet nga interpretimi që të gjithë do të bëjnë për imazhin.  A doni të zbuloni llojin tuaj të personalitetit? Mos prisni, pushoni, shikoni këtë imazh dhe kini kujdes. Gjëja e parë që do të shihni do t’ju lejojë të keni disa njohuri për veten tuaj. Cila është gjëja e parë që shihni?

A shihni fytyrën e një gruaje?

Ju jeni ndoshta të lodhur dhe më pak të ngjarë të bëni përpjekje. Ju jeni një qenie e devotshme në shërbim të të tjerëve, por gjithmonë mendoni të plotësoni nevojat e tyre përpara tuajave dhe mosmirënjohja e tyre fillon të dëshpëroj deri në pikën më të lartë. Të rraskapitur nga këto sjellje, ju duhet të kurseni veten dhe t’i jepni vetes pak më shumë kohë. Mos harroni, ne nuk mund t’i bëjmë të gjithë të lumtur. Para së gjithash, bëjeni veten të lumtur që të kënaqni të tjerët. Të dashurit tuaj nuk do të duan të shohin se vuani dhe do të kuptojnë zgjedhjet tuaja në mënyrë të përsosur!

A shihni dy kuaj?

Nëse shihni kuaj, kjo do të thotë që keni kaluar një periudhë të vështirë plot gracka. Jeta nuk është gjithmonë një lum i qetë dhe për këtë arsye kërkon sakrificë, kompromis dhe punë të palodhur. Por një lajm i mirë për ju! Periudha më e vështirë është pas shpinës dhe më e mira është akoma për të ardhur. Durimi dhe angazhimi juaj do të japin fryte dhe së shpejti do të merrni rezultatet që i prisni për një kohë të gjatë.

A i shihni zogjtë dhe malet?

A i keni kuptuar detajet e vogla të figurës? Kjo sugjeron perspektiva të mëdha. Ju jeni një person i dobishëm dhe i kujdesshëm që kujdeset për të tjerët dhe vepron pa pritur asgjë në këmbim. Ju bën të lumtur të kënaqeni të tjerët dhe të jeni me ta kur u duhen më shumë. Mos ndryshoni, të dashurit tuaj ju vlerësojnë ashtu si jeni dhe me siguri do të shpërbleheni për sjelljen tuaj besnike dhe empatike.

(Kosova Sot Online)