Zgjidh një simbol afrikan dhe zbulo çfarë do të të ndodhë së shpejti

  • 21 prill 2020 - 18:30
Zgjidh një simbol afrikan dhe zbulo çfarë do të të ndodhë së shpejti

Në këtë provë thjesht duhet të zgjidhni një simbol shpirtëror afrikan nëse doni të zbuloni se cili është qëllimi i jetës suaj.

Simbolet afrikane, të njohura si “adinkra”, janë shumë më të pranishme në vendin e bukur të Ganës, në Afrikën Perëndimore.

Në këtë provë ju duhet të zgjidhni një simbol shpirtëror afrikan për të zbuluar se cili është qëllimi i jetës suaj. A je gati?

1. Harmonia dhe ekuilibri

Ju pëlqen ta teproni, pavarësisht nëse është diçka e mirë apo e keqe. Ndonjëherë ju e dini se si të jeni shumë të vetëdijshëm. Edhe përvojat më të vogla mund t’ju shkaktojnë shumë emocione, por jo gjithmonë duhet të jetë kështu.

Mos shtypni emocionet tuaja, por mësoni të qetësoheni. Mundohuni t’i ekuilibroni ato. Nëse keni zgjedhur simbolin e ekuilibrit, do të thotë që në të ardhmen e afërt do të merrni diçka pozitive falë punës suaj të palodhur, por së pari përpiquni të vendosni një ekuilibër në jetën tuaj.

2. Rrjet merimangash

Bëhuni gati, ndryshime të mëdha po vijnë në jetën tuaj. Mundohuni ta rrethoni veten me pozitivitet, hiqni dorë nga zakonet e këqija dhe shijoni shfaqjen, shkruan Class.

Shumë herë keni prirjen të jeni armiku juaj më i madh dhe është koha për t’i dhënë fund. Bëhu shoku yt më i mirë i vetes, personi i vetëm që duhet të vlerësosh. Rrjeti i merimangës ju kujton se jeni në gjendje të krijoni jetën që dëshironi.

3. Mbrojtja

Një dashuri e madhe do të arrijë në jetën tuaj, mund të jetë një miqësi ose një histori e vërtetë dashurie por zemra juaj është sigurisht e gatshme ta mirëpresë atë. Shumë herë keni vuajtur për dashuri dhe shpesh jeni ndjerë vetëm dhe të braktisur, por së shpejti e gjithë kjo do të marrë fund. Ndërkohë, ofroni buzëqeshje, dashuri dhe vëmendje për njerëzit përreth jush.

Simboli i mbrojtjes dëshiron t’ju kujtojë se, pavarësisht gjithçkaje, ju jeni një person që arrin të tejkalojë çdo problem dhe pothuajse gjithmonë del fitimtar nga ai. 

(Kosova Sot Online)