Gratë më të forta janë ato që luftojnë ankthin

  • 22 maj 2020 - 19:12
Gratë më të forta janë ato që luftojnë ankthin

Grua e fortë është ajo që lufton ankthin e saj për një kohë dhe vazhdon ta bëjë atë me guxim. Ajo nuk është viktimë e luftës së saj mendore, sepse ajo e di se në zemrën e saj ka shumë më tepër se demonët që jetojnë në mendjen e saj.

Ajo ka mësuar të mbajë kokën lart kur kaosi në mendjen e saj e konsumon, kështu që fjala dobësi nuk është në fjalorin e saj.

Ajo është vajza më e fortë, sepse edhe kur ajo është e zezë në mendjen e saj dhe pëllëmbët e saj janë të djersitura, ajo merr shpresë, merr frymë thellë dhe pret që drita të kthehet dhe ta udhëheqë atë nga errësira.

Ajo ka një dëshirë të vullnetshme, inteligjente dhe kurajoze dhe madje kur ajo mendon se nuk mund të merret me atë ankth që e hedh atë, zemra e saj pëshpërit në veshin e saj dhe kujton se sa e rëndësishme është për këtë botë dhe për çdo person të vetëm që e do atë.

(Kosova Sot Online)