Hiti veror: pantallonat e shkurtra me bel të lartë

  • 29 maj 2020 - 07:17
Hiti veror: pantallonat e shkurtra me bel të lartë

Pantallonat e shkurtër (shorts-et) janë pjesë përbërëse e gardërobës verore, por mos mendoni se ata nuk mund të jenë elegantë.

Për dallim nga variantet sportive, pantallonat e shkurtër me bel të lartë mund t'ju ndihmojnë që të dukeni më të gjata, sesa që jeni në të vërtetë, e ata janë të mrekullueshëm edhe për shkak se përshtaten thuajse me çdo formë të trupit.

Pra, po e përsërisim, kemi të bëjmë me veshje elegante dhe moderne, që pëlqehen shumë këtë verë. 

(Kosova Sot Online)