Test: Gjëja e parë që dallon në foto tregon shumë për gjendjen tënde psikologjike

  • 04 qershor 2020 - 16:00
Test: Gjëja e parë që dallon në foto tregon shumë për gjendjen tënde psikologjike

Shpeshherë, psikologët përdorin teste projektive që përfshijnë fotografi apo figura të ndryshme, për të zbërthyer të fshehtat e psikogjisë tënde.

Një test i tillë është edhe ky, i cili do t’ju tregojë menjëherë gjendjen tuaj shpirtërore, mjafton t’i hidhni një sy fotos.

Çfarë dalluat në fillim, një shpellë, UFO apo fytyrën e një alieni?

Më poshtë ju tregojmë përgjigjet:

1) Nëse dalluat një shpellë:

Ju e keni shumë të vështirë të dilni nga balancat normale. Jeni person i qetë, i cili përpiqet të shoh anën e mirë të gjërave. Për shkak të forcës së brendshme dhe optimizmit, gjërat negative nuk ju bëjnë presion.

2) Nëse dalluat UFO:

Ju jeni gati për të shpërthyer në çdo çast. Edhe nivelet më të vogla të stresit mund të krijojnë në probleme shëndetësore si pagjumësia apo ankthet e shpeshta.

Mos i mbani të shtypura gjithmonë emocionet dhe mos i lejoni gjërat e vogla t’ju bezdisin.

3) Nëse keni parë fytyrën e një alieni:

Ju keni tendenca të krijoni probleme nga gjërat më të vogla. Duhet ta mblidhni veten dhe të mos shpenzoni energji në brenga të panevojshme.

Për ta luftuar më lehtë stresin, provoni edhe teknikat e ndryshme të frymëmarrjes.

(Kosova Sot Online)