A jeni të aftë të vini re 3 numra në këtë foto?

  • E.K /
  • 28 korrik 2020 - 15:02
A jeni të aftë të vini re 3 numra në këtë foto?

Testet me imazhe të fshehura janë një mjet i mrekullueshëm për të kontrolluar aftësitë tuaja vëzhguese.

Ata kanë shkronja të fshehura, foto ose numra në një model ose sfond të ngjashëm ku sytë dhe truri juaj duhet t’i ndajë nga njëra-tjetra. Testoni vëzhgimin tuaj me këtë test:

A i shihni dot 3 numra në këtë foto?

(Kosova Sot Online)