Test/ Zgjidhni një pasqyrë dhe zbuloni se si dukeni ju në sytë e botës

  • E.K /
  • 31 korrik 2020 - 14:38
Test/ Zgjidhni një pasqyrë dhe zbuloni se si dukeni ju në sytë e botës

Ajo reflekton imazhin tonë, por mund të zbulojë gjëra që nuk mund t’i dallojmë në shikim të parë. Shpesh imazhi që ne shohim të reflektuar në pasqyrë nuk është ai që shohin njerëzit e tjerë nga ne. Të kuptuarit e imazhit që i tregojmë botës është shumë e rëndësishme, për të bërë rregullimet e nevojshme dhe për të garantuar gjithmonë një jetë të thjeshtë. Duke privilegjuar vlerat tona dhe duke ndërtuar marrëdhënie të shëndetshme dhe të prosperuara. Nëse doni të zbuloni se çfarë imazhi kanë njerëzit për ju, ky është testi i duhur. Zgjidhni njërën nga 4 pasqyrat e treguara, dhe lexoni më tej për të zbuluar më shumë.

Pasqyra nr. 1: Imazhi që reflektoni në botë është ai i një lirie të pastër. Ju pëlqen të shijoni jetën vetëm, pa nxitim dhe të ndiqni agjendën tuaj. Prandaj, mund të keni vështirësi të ndiqni rregullat, për këtë arsye disa njerëz mund t’ju konsiderojnë të papjekur. Sidoqoftë, e vërteta është se ju jeni autentikë dhe nuk mund të përshtateni me një realitet që nuk ju bën vërtet të lumtur. Ata që ju shohin pa paragjykuar, dallojnë tek ju një person plot dritë dhe frymëzim dhe dëshirojnë të jenë pak më të lirë, ashtu si ju.

Pasqyra nr. 2: Njerëzit ju shikojnë si një person shumë të sigurt që bën përshtypje me personalitetin, jo vulgaritetin. Klasi dhe mënyra si e shihni jetën, ngjallin admirimin e shumë njerëzve dhe zilinë e të tjerëve. Ju jeni një shembull i ekuilibrit dhe pjekurisë për të gjithë ata që janë rreth jush. Kjo padyshim tërheq vëmendjen e njerëzve negativë, por ju e dini më mirë se kushdo tjetër se si të veproni me ta, kjo është arsyeja pse ju jeni një nga këshilltarët më të kërkuar nga miqtë tuaj.

Pasqyra nr. 3: Ju jeni një person jo standard. Ju preferoni atë që është e pazakontë dhe rrezikoni aventurat, të cilat shumica e njerëzve do t’i refuzonin, sepse ju pëlqen të jetoni intensivisht. Ju e urreni rutinën dhe gjithmonë kërkoni një mënyrë më kuptimplote për të jetuar jetën. Për këtë arsye, njerëzit që ndjekin standardin e vendosur të jetesës, shpesh nuk e vlerësojnë shoqërinë tuaj. Ata ju shohin si shumë të pamatur, mbase kjo fsheh dëshirën tuaj për t’u çliruar. Por ata që kanë shpirt si juaji, dëshirojnë një marrëdhënie gjithnjë e më të ngushtë me ju.

Pasqyra nr. 4: Njerëzit ju shohin si selektiv dhe të mbyllur në vetvete. Ndonjëherë ata ndjehen jo rehat në shoqërinë tuaj, sikur të ishit të pranishëm vetëm prej detyrimit. Të tjerët mund t’ju gjykojnë vetëm sepse ju kaloni shumë kohë vetëm, nuk janë në gjendje ta interpretojnë këtë si një mënyrë jetese dhe mund të përfundojnë duke ju bërë keq. Sidoqoftë, nuk ju intereson shumë për ato që thonë të tjerët për jetën tuaj. Ju keni botën tuaj me rregulla që nuk ua impononi të tjerëve, por që ju bëjnë të jetoni mirë dhe të lumtur, dhe kjo është ajo që ka rëndësi.

(Kosova Sot Online)