Pak njerëz do të jenë në gjendje të thyejnë rekordin: A mund ta gjeni unazën në foto në më pak se 13 sekonda?

  • E.K /
  • 26 prill 2021 - 09:47
Pak njerëz do të jenë në gjendje të thyejnë rekordin: A mund ta gjeni unazën në foto në më pak se 13 sekonda?

Përgatitni një kronometër dhe përpiquni të gjeni zgjidhjen sa më shpejt të jetë e mundur.

Enigma si kjo janë provuar, pas shumë hulumtimesh, të jenë të shkëlqyera për zhvillimin e kongolucioneve të trurit, por ato gjithashtu shërbejnë si argëtim.

Enigmën e ka bërë hulumtuesi britanik i stolive, F. Hinds, ndërsa ngjyrat e larme dhe format e ndryshme gjithësi e bëjnë sfidën edhe më të vështirë.

Në këtë enigmë, ju duhet të gjeni unazën midis orëve dhe rekordi që duhet të thyhet është 13 sekonda, raporton Daily Mail.

Përgatitni një kronometër dhe përpiquni të gjeni zgjidhjen sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse po lodheni për të gjetur një unazë, shihni zgjidhjen këtu:

(Kosova Sot Online)