Me këto 5 këshilla, mund ta bëni për vete një femër

  • G.G /
  • 22 September 2022 - 15:33
Me këto 5 këshilla, mund ta bëni për vete një femër

Joshja është një art i vërtetë. Grave që na vjedhin zemrat, ne duhet t’i kushtojmë çdo përpjekje. Pikërisht për këtë arsye është shumë e rëndësishme të kemi vetëbesim dhe të zbatojmë të gjitha taktikat e dobishme për të mahnitur vajzat apo femrat që na kanë lënë përshtypje. Tërheqja e vëmendjes së një gruaje mund të jetë e thjeshtë. Është ajo që vjen më pas që përfaqëson dështimin e shumë njerëzve. Natyrisht, joshja nuk është një shkencë ekzakte, në të vërtetë, ajo mund të përkufizohet më mirë si magji e vërtetë.

Pikërisht për këtë arsye, të qenit i pagabueshëm është praktikisht i pamundur. Në dritën e kësaj, është e nevojshme t’i vlerësojmë si thesar dështimet, të kuptojmë gabimet e dikujt dhe nevojat e personit që kemi pranë, në mënyrë që të mos kalojmë në nëprkëmbje dhe të bëjmë gabime që rrjedhin nga këmbëngulja vulgare.

Me pak fjalë, eleganca, delikatesa, takti dhe vendimi janë çelësi për të hapur zemrën e gruas së ëndrrave tuaja.

Në këtë udhëzues, duam t’ju japim disa këshilla të vlefshme për të joshur një grua sa më mirë. Këto janë metoda që kërkojnë kohë, durim dhe përpjekje për t’u zotëruar, por do të çojnë në rezultate mahnitëse kur shigjetat tuaja të godasin objektivin e duhur. Pra, le të shohim se si të joshni një grua në disa hapa.

Përqendrohuni te mirësia

Ajo që e godet dhe e çarmatos më shumë një grua është mirësia me të cilën trajtohet. Për të pushtuar edhe vajzën më të fortë dhe më të vendosur, pra, do të jetë e nevojshme ta njihni më mirë, duke i folur me qetësi dhe lehtësi, duke u sjellë me simpati, duke mbajtur një sjellje të caktuar gjatë bisedës, në mënyrë që të mos kapërcehet. Shkurtimisht, thyerja e akullit është thelbësore, por të qenit i nxituar mund të komprometojë të gjithë iniciativën. Për këtë, është mirë të matni sjelljen tuaj, sidomos herët e para, duke kuptuar se cilat janë temat për të cilat mund të flisni me një femër dhe të filloni të provoni terrenin me më diskretet.

Jini vetvetja dhe sa më natyralë

Sa herë në filma dhe seriale keni dëgjuar se për të fituar dashurinë tuaj duhet të jeni vetvetja? Epo, nuk ka më të vërtetë të shenjtë. Natyrshmëria është çelësi për të nisur një takim në këmbën e djathtë. Do të duhet të jeni të rastësishëm dhe kurrë të ngulët dhe të ngutshëm, edhe nëse keni sukses në qëllimin tuaj. Shkurtimisht, është e kotë të përpiqesh shumë për t’i kënaqur të gjithë, edhe sepse duke vepruar kështu, gruaja për të cilën keni ndjenja do të ndihet një nga shumë dhe do të preferojë të jetë vetëm ose të shkojë në kërkim të atyre që me të vërtetë dinë ta vlerësojnë atë. ashtu siç e meriton ajo.

Tregoni një interes tjetër përveç miqësisë

Deri tani kemi thyer akullin, por në një moment do të jetë e nevojshme të ndajmë miqësinë nga ajo që synojmë: takimet. Të ecësh hap pas hapi është thelbësore, por kjo nuk do të thotë të mos e bësh të qartë se zona e miqve nuk është aspak një opsion për ty. Me pak fjalë, do t’ju duhet të jeni objektiv dhe të drejtpërdrejtë, të mos keni frikë të merrni iniciativën dhe të provoni gjithçka, qoftë edhe me ndonjë provokim pak më urgjent pas disa takimesh, megjithatë, gjithmonë me rafinim dhe pa rënë në vulgaritet. Mbajtja e kontaktit me sy dhe bërja paksa më trupore mund të jetë vetëm një mënyrë tjetër për të kuptuar qëllimet tuaja.

Kupto kur është momenti

Konteksti mund të mos jetë gjithmonë ai i duhuri për të kaluar nga njohuria në joshje. Natyrisht, nuk ka rregull të shkruar, por fillimi i pestë nuk është as zgjidhja më e mirë. Në varësi të dinamikave të ndryshme të marrëdhënies, do t’ju duhet të krijoni një hapësirë për vëmendjen që tejkalon miqësinë.

Krijoni një lidhje emocionale

Përtej joshjes, savoir faire dhe karizmës, kur ke ndjenja për një grua, duhet të gjesh një lidhje emocionale me të, pa bërë shumë pyetje, por duke e qetësuar në një mënyrë empatike.

(Kosova Sot Online)