horoskopi
Bricjapi

Dhjetor 22 - Janar 20

Horoskopi javor, 6 - 13 dhjetor 2021

Puna: Gjatë kësaj periudhe, kërkimi i një pune të re mund të jetë i pasuksesshëm, si dhe fillimi i projekteve të reja ose aplikimi i një qasjeje të re në punë. Vlerësoni arritjet tuaja të mëparshme dhe merrni parasysh disa plane të mëparshme nga të cilat keni hequr dorë, këtu mund të gjeni një drejtim në të cilin do të shihni një derë të hapur të mundësive që nuk e keni vënë re më parë.

Shëndeti: Dëgjoni atë që ju thotë trupi juaj, madje edhe nëse është një kërkesë për dembelizëm.

Dashuria: Rrethanat e dashurisë dhe jetës tuaj personale ju ngadalësojnë dhe ndiheni të frustruar dhe dëshironi t’i shpejtoni gjërat. Lëreni gjithçka të shkojë në rrjedhën e vet, ulni nivelin e pritjeve tuaja dhe shpejt do të zbuloni se kjo është strategjia më e mirë për stabilitet në lidhjen tuaj dashurore. Nëse jeni vetëm, mund të magjepsni dikë dhe të provokoni ndjenja pasionante, por mendoni me kujdes nëse jeni gati t’i përgjigjeni plotësisht.