horoskopi
Bricjapi

Dhjetor 22 - Janar 20

Horoskopi mujor nëntor 2021

Do të jeni të lumtur me faturat e parave ose me një blerje të re që do të keni në shtëpinë tuaj. Gjatë këtij muaji mund të prisni një propozim për një punë më të mirë ose do të keni mundësinë të ndryshoni punën tuaj aktuale, të gjeni një angazhim shtesë dhe më tepër. Do të përjetoni ndarje nga dikush me të cilin keni kontakte të ngushta dhe në shumicën e rasteve ky mund të jetë një hap që do të ketë ende një efekt pozitiv mbi ju në një farë mënyre. Ju ndoshta do të keni pritshmëri të lidhura me kolegët ose një menaxher këtë muaj, por një konflikt interesi ose një mospërputhje në qëllime do të ndryshojë rrjedhën e ngjarjeve. Jeta juaj e dashurisë do të jetë e komplikuar. Gjatë këtij muaji do të diskutoni zhvillimin e një çështjeje ligjore ose gjyqësore që ka të bëjë me personin ose të afërmin tuaj të ngushtë. Do të duhet të bëni një kompromis për të dalë nga një situatë delikate, me takt. Përpjekja për të kërkuar falje në këtë rast nuk do t’ju ndihmojë, madje mund të provokojë emocione tek personi tjetër, për të cilat do të jeni të papërgatitur. Gjatë këtij muaji, prisni një ngjarje të gëzueshme në lidhje me lindjen e një fëmije ose do të gëzoheni suksesin e një të riu. Ndiqni ëndrrat këtë muaj; ato nuk do të jenë të rastësishme. Emocione të veçanta mund të lindin nga një dhuratë që do të merrni papritur. Gratë do të kenë probleme financiare. Kini kujdes se me çfarë i shpenzoni paratë tuaja! Burrat do të kenë një angazhim ose do të përjetojnë një ngjarje të rëndësishme në lidhje me një vajzë.