horoskopi
Bricjapi

Dhjetor 22 - Janar 20

Horoskopi vjetor 2021

Puna: Jeni absolutisht i preokupuar në mënyrën më pozitivet me shprehitë tuaja. Kjo është pikërisht ajo për të cilën jeni i lindur, ju po bëni atë që ju bën të ekzistoni këtu në këtë planet dhe këtë vit nuk ka përjashtime në këtë segment të jetës tuaj. Punën e gjithë ekipit do ta bëni vetë, ndërsa kjo do të thotë që mundeni vazhdimisht të avanconi në punë. Bëhuni të sinqertë, viti i kaluar ka qenë një sprovë e madhe e forcës suaj. Mirëpo, ju ende po rikuperoheni financiarisht, por ndoshta vuani madje edhe nga mungesa e energjisë fizike. Janari dhe shkurti sjellin një lajm për fazën e ardhshme të jetës suaj profesionale. Marrja e udhëheqjes në planin profesional është pikërisht ajo që shenja juaj do ta vlerësojë këtë vit si zgjidhje e vetme e mundshme për shumë probleme në biznesin tuaj. Kompromiset martesore mund të ndodhin së bashku me shpenzimet që duhet t’i analizoni dhe zgjidhni nga mesi i janarit deri në mes të marsit. Do t’u drejt punës, problemeve krijuese, nuk do të keni frikë të rrezikoni, por në fund të fundit mund të jeni i fituar në fushën e betejës jetësore. Natyrisht , mund të ndodhë vetëm këtë vit dhe, mbase, dështimi është i pashmangshëm për ju në një pjesë të këtij viti, ndonëse është gjithashtu e rëndësishme se si e perceptoni dështimin. Nuk duhet të jetë kështu, nëse jeni pak më i kujdesshëm. Mirëpo, dështimi mund të jetë i pashmangshëm për ju në një pjesë të këtij viti, megjithëse është gjithashtu e rëndësishme se si e perceptoni dështimin. Për ju mbase dështimi do të jetë nëse nuk do të avanconi në punë, përkatësisht nëse gjatë këtij viti do të mbani satus quo-në. Mirëpo a është vërtet dështim, jo edhe aq! Natyrisht, nëse ka edhe suksese, gjithsesi ato do të pasurojnë përvojën tuaj jetësore, sepse një ditë patjetër do të keni sukses, por ndoshta vetëm në rrjedhën e vitit të ardhshëm.

Shëndeti: Tërë gjysmën e parë të vitit do të jeni “i ndryshueshëm” sa i përket shëndetit. Lëkundje imuniteti, ndjeshmëri, gjendja e theksuar stresuese, shumë pak kohë për gjumë cilësor dhe së paku aktivitet të butë fizik. Gjithsesi, gjatë dimrit d o të duhet të kini kujdes nga lëndimet. Mund të keni reumatizëm apo problem me pjesën kurrizore. Do të ndodhin aq ngjarje sa që do të jeni para sfidave që të hiqni dorë nga pushimi dhe ushtrimet, mirëpo kur të veproni kështu, do t’i ndieni efektet. Prandaj në këtë periudhë pritet të keni marramendje apo dhembje koke. Si edhe përherë, pushoni mjaft dhe përkushtojuni maksimalisht vetes në ditët kur ju duket që nuk mund t’i arrini të gjitha.

Dashuria: Nëse jeni në lidhje: Në këtë vit ju presin leksione të rëndësishme dhe përkushtim, kjo nuk do të nënkuptojë vetëm marrëdhënien dashurore me partnerin, por tani edhe marrëdhënie miqësore, të cilat i zhvilloni me partnerin tuaj por edhe me njerëzit që i keni pranë vetes. Në vitin 2021 do të detyroheni t’i dëgjoni më shumë të tjerët, por nuk mund të themi se ajo është ana juaj më e fortë. Ju jeni person i cili ka dëshirë të tregojë dominimin e vet, këtë do ta bëni edhe këtë vit si edhe viteve të kaluara. Ju vetë jeni të vetëdijshëm sesa mirë mund të jetë kjo, por edhe keq, të paktën herë pas here, prandaj përpiquni që të paktën më me maturi t’i korrigjoni të metat tuaja këtë vit. Eklipsi i plotë i Hënës, më 26 maj, në Shigjetarin do t’ju paraqesë disa ngjarje të cilat jo vetëm që nxisin traumat e kaluara, por zbulojnë edhe shtresa të caktuara të jetës suaj personale për të cilat keni menduar që kanë qenë të fshehura. Maji dhje qershori vërtet janë koha specifike për kërkim të ndonjë terapie për çiftet apo për përkrahje personale emocionale, sepse do të keni nevojë për ndihmë që t’i kaloni sfidat e kohës në lidhjen tuaj. Fundi i vitit gjithashtu shpreh këtë cikël të pikëpamjeve tuaja. Patjetër duhet të rrënoni murin në mënyrë që ta ndërtoni sërish dhe të formuloni një qasje më të sigurt ndaj partnerit tuaj. Çiftet mund të thellojnë përgjegjësitë e tyre mbi dhe përtej kuptimit shpirtëror, mendor dhe fizik. Duke e shikuar partnerin tuaj në sy, këtë vit do të filloni edhe më shumë ta kuptoni veten!
Nëse jeni të lirë: këtë vit kjo nuk do të jetë ashtu siç jeni mësuar, por lumturia ju pret, mund të ndodhë që në rrugëtimin tuaj të ndodhë dashuria, pa pritur e pa kujtuar. E vërteta është se sekreti juaj i ruajtur më së miri është pikërisht që keni frikë nga dështimi ose dashuria e pashpërblyer. Mirëpo vetëm mendoni, çfarë saktësisht mund të humbni me veprimin e këtillë? Saktësisht kështu, pikërisht asgjë, prandaj mos e mundoni vetëm me marrëzira dhe përfundimisht merrni gjërat nën kontroll, pushtoni dashurinë e jetës suaj sepse në vitin 2021 vërtet kjo është e mundshme! Nëse megjithatë keni ndërprerë lidhjen dhe jeni të gatshëm të filloni lidhje pa obligime, përgatituni që gjatë rrugëtimit të thyeni edhe ndonjë zemër. Ju jeni i zjarrtë dhe tërheqës me praninë aktuale të Saturnit në Ujorin elektrik dhe Plutonin, i cili ende mbijeton thellë në shenjën tuaj. Mirëpo mbase do të jetë më mençuri që të mendoni, frenoni dhe t’i caktoni prioritetet tuaja, nëse nuk jeni të sigurt që kjo është rruga në të cilën dëshironi të lëvizni, sepse mbase vërtet dëshironi lidhje konvencionale. Ekziston cilësia specifike sekrete e cila është jashtëzakonisht e lehtë të tërheqë proceset dhe dashnorët potencialë drejt jush. Çështja është të pyesni veten çdo muaj se çfarë ju nevojitet. Janari dhe shkurti mund t’ju fusin në lidhje e cila vërtet mund të zgjasë gjatë gjithë vitit dhe mund të shërbejë si opsioni afatgjatë për martesë, nëse vërtet ndiheni të gatshëm për të. Nëse dëshironi që gjërat të mbeten të natyrshme, konsideroni që nga maji deri në shtator është koha e duhur për të. Vitin do ta përfundoni me disa çështje kryesore me Venerën retrograde në shenjën tuaj e cila nga ju do të kërkojë që të tërhiqeni apo të lejoni dikë të shkojë!