horoskopi
Peshorja

Shtator 23 - Tetor 23

Horoskopi javor, 3 deri 9 gusht 2020

Peshorja: Problemet e zemrës …

E dashur Peshore për fat të keq këtë javë – duke filluar nga e shtuna – planeti Venus do të ndalojë së vepruari në favorin tuaj: muaji gusht mund të dëshmohet të jetë pak i komplikuar përsa i përket ndjenjave, dhe tensionet me partnerin mund të theksohen … Paralajmërim, sidomos, të shtunën dhe të dielën, kur Hëna në kundërshtim mund të të bëjë të thuash gjëra për të cilat do të pendohesh.