horoskopi
Shigjetari

Nëntor 23 - Dhjetor 21

Horoskopi ditor, e hene, 3 gusht 2020

Çiftet do fillojnë te bëjnë projekte për te ardhmen gjate kësaj dite. Disa do mendojnë për fejesa e disa për një fëmijë. Gjithçka qe ëndërroni do iu plotësohet. Beqaret do merren shume me jetën familjare dhe miqtë, e nuk do mendojnë aspak për jetën sentimentale. Nëse do iu duhet te nënshkruani kontrata ne planin financiar, mendohuni mire para se te veproni.