horoskopi
Shigjetari

Nëntor 23 - Dhjetor 21

Horoskopi javor, 24 – 30 janar 2022

Do të jetë një javë në të cilën do të rikuperoni energjinë, do t’i kushtoni kohë partnerit dhe do të zgjidhni disa probleme të zemrës. Venusi flet gjuhën e dashurisë dhe të gjithë ata që lindin nga shenja do të përfitojnë nga ndikimet e saj, aq sa ata do ta rrethojnë të dashurin me vëmendje. Edhe beqarët do jenë në humor dhe shumë do ta gjejnë shpirtin e tyre binjak. Këtë javë mund të përballeni me një periudhë stresi në punë. Në këtë rast, këshilla është që të qetësoheni për disa ditë, të planifikoni një mini-pushim ose të filloni të imagjinoni se si t’i kaloni pushimet. Nëse nuk mund ta përballoni atë për shkak të punës, do të keni akoma mundësi të keni mbrëmje argëtuese.