horoskopi
Shigjetari

Nëntor 23 - Dhjetor 21

Horoskopi mujor për muajin Janar 2020

Dashuria: Në këtë muaj të fillimit të vitit, ata që lindin nga shenja që janë beqarë, do të mund të bien përsëri në dashuri, mbase pas prishjes së një marrëdhënie romantike. Edhe ata që jetojnë tashmë një histori dashurie mund të jenë shumë me fat dhe optimist pavarësisht se kanë provuar disa keqkuptime. Venusi në fillim të muajit mund të jetë shumë pozitiv për përmirësimin e marrëdhënies dhe harmoninë e qëndrueshme. Edhe për beqarët, ndjenjat janë shumë të mira. Puna: Sa i përket punës, nga mesi i janarit është e mundur të merrni lajme të mira, gjithashtu në lidhje me detyra të reja dhe për këtë arsye fitime më të mëdha. Mos harroni se mbështetja e Jupiterit dhe Saturnit është thelbësore dhe nëse dikush ju ofron një mundësi, mos refuzoni, por përpiquni të veproni duke i hapur lajmet. Kohë e shkëlqyeshme për të bërë investime financiare, do të ketë shumë mundësi të favorshme për të ndërmarrë projekte të reja dhe të rriteni profesionalisht.