horoskopi
Shigjetari

Nëntor 23 - Dhjetor 21

Horoskopi Vjetor 2022

Horoskopi i Shigjetarit 2022 sipas Astrologjisë Vedike parashikon që viti 2022 do të jetë i favorshëm për vendasit e Shigjetarit për sa i përket financave. Gjatë fillimit të vitit 2022, që është janari, planeti Mars do të kalojë në shenjën tuaj të zodiakut dhe do të ndihmojë në forcimin e kushteve tuaja financiare në një nivel të caktuar. Përsa i përket akademikëve, fillimi i vitit 2022 do të jetë i favorshëm për studentët. Nga shkurti deri në qershor do të fitoni rezultatin e punës tuaj të palodhur dhe ata që përgatiten për provimet konkurruese do të ndihen të aftë të tejkalojnë pritshmëritë e tyre.
Kalimi i Marsit në Shigjetar në fillim të këtij viti mund të çojë në shqetësime mendore dhe stres si dhe aspekti i Marsit në shtëpinë e shtatë mund të çojë në debate në jetën familjare. Duke folur për jetën tuaj martesore dhe të dashurisë, kalimi i Diellit në janar në Bricjap duke krijuar lidhje me Saturnin në të njëjtën shenjë mund të shkaktojë probleme dhe keqkuptime mes jush dhe të dashurit tuaj. Ju këshillojmë të kontrolloni fjalët tuaja.
Midis prillit dhe qershorit, tranziti i Jupiterit në shenjën e tij Peshqit mund të ndryshojë tavolinat. Nga qershori deri më 20 korrik, jeta juaj bashkëshortore do të pësojë përmirësime të mëdha si rezultat i të cilave do të shijoni lumturinë martesore gjatë fazës së fundit të 2022-shit pasi planeti Jupiter ndodhet në shtëpinë e katërt nga shenja juaj. Duke folur për jetën tuaj profesionale, burime të reja punësimi do të dalin në dritë nga nëntori. Për sa i përket shëndetit, për shkak të kalimit të Venusit në shtëpinë tuaj të gjashtë në muajin qershor, duhet të qëndroni të vetëdijshëm për të kapur ndonjë sëmundje të madhe deri në tetor.