horoskopi
Ujori

Janar 21 - Shkurt 18

Horoskopi mujor prill 2021

Të përgjithshmet: Këtë muaj me Merkurin deri në 17 dhe Afërditën deri në 20 tek Peshqit do t’ju vërë në mendime më shumë, duhet të bëni gjëra për jetën tuaj, ta merrni atë për të lëvizur në një kuadër më të sigurt që do t’ju ofrojë paqe dhe qetësi sigurinë që ju nevojitet dhe që dëshironi. Ju jeni në një fazë ku duhet t’i peshoni me përpikëri absolute dhe mos i lini të jenë të rastësishme. Ju do të hyni në zona sociale që karakterizohen nga tensioni, por për të mirën tuaj, keni mjaft për të zgjidhur në nivelin tuaj personal, që ngatërresat do ju shpërblejnë dhe ju bëjnë të ndiheni edhe më të paqëndrueshëm.
Parashikimet në dashuri: Duke qenë në botën tuaj, duke jetuar në një iluzion dhe duke interpretuar gjëra siç janë në favorin tuaj, nuk është dhe më e mençura. Partneri juaj në këtë kohë është në një litar të shtrirë dhe nuk përjashtohet nëse nuk ndryshoni sjellje për të bërë një ndarje dhe të jeni i sigurtë që nuk do të jetë aq e lehtë. Mos i merrni të gjitha lehtë dhe mos nxitoni për të nxjerrë përfundime sepse do të jeni viktimë e kësaj çështje dhe së shpejti do ta kuptoni. Ju që nuk jeni në një marrëdhënie, gjysmën e dytë të muajit me Afërditën duke u zhvendosur tek Dashi jetoni dhe shijoni lirinë e situatave, pasi nuk shihni ndonjë gjë që t’ju çojë në vendimin për të kaluar në një marrëdhënie, jetoni pra dashurinë e shprehur dhe mos e vendosni mendjen tuaj në mendime më të thella sepse nuk mund të jeni në depresion gjatë kësaj periudhe.
Parashikimet profesionale: Në muajin tuaj profesional, tregoni se ka lajm shumë të mirë për ju, meqë kreativiteti dhe oreksi juaj do t’ju bëjnë të dalloni ditët e ardhshme. Sidoqoftë, është e këshillueshme që të vini në dukje afatet dhe marrëveshjet që do të bëni, të mos nënshkruani dokumentet financiare para se të këshilloheni me ekspertë të tillë, duke shmangur ndryshimet në ekspozimet dhe aktivitetet e biznesit, sepse mund të ketë rreziqe që do t’ju mbysin në të ardhmen. Në financat tuaja, nuk jeni mirë, jeni hapur mjaftueshëm dhe do të ndjeni shumë presion mbi borxhet tuaja.