horoskopi
Ujori

Janar 21 - Shkurt 18

Horoskopi vjetor 2021

Puna: Ujor, këtë vit ekziston oscilim i lumtur në grafikun tuaj financiar! Ngjashëm si edhe në të gjitha sferat e tjera të jetës suaj këtë vit, zhvillimi profesional do të jetë i sigurt dhe ju vjen papritur. Ky është absolutisht magnetizëm i pastër! Ju jeni vetëm një shenjë, por edhe oscilime të vitit! Kjo përfundimisht është periudhë e Ujorit dhe rast i shkëlqyeshëm që vërtet të shfrytëzojë tërë forcën e vet. Jo do të përkrahni dhe vlerësoni të gjitha surprizat e mrekullueshme të cilat po jua përgatisin. Kjo mund të çojë edhe deri te ato qëndrueshmëri financiare dhe marrëveshje të cilat dikur ju janë dukur tepër të paarritshme, ndërkaq tani kanë më shumë kushte në të cilat mund të negociohet. Kjo është kohë e mrekullueshme për shenjën tuaj që të mendoni për kthimin në shkollë, ndryshimin e karrierës apo që zëri juaj të depërtojë në publik. Kjo mund të jetë e dobishme për ata të cilët merren me artin vizual dhe ndërmarrjet të cilat kërkojnë personin e vet për marrëdhënie me publikun. Ai mund të jeni ju! Këtë vit bëhuni jashtëzakonisht i kujdesshëm gjatë ciklit retrograd të Merkurit, sepse do të detyroheni të shpëtoni nga komplikimet e caktuara dhe mbase do të detyroheni t’i zgjidhni kontestet. Ciklet retrograde të Merkurit ndikojnë në ju nga mesi i janarit deri në mesin e marsit; nga fundi i majit deri në fillim të korrikut dhe në fillim të shtatorit deri në fillim të nëntorit. Të gjitha këto periudha kohore do të mund të ndikojnë në ndryshimet tuaja kreative, por edhe në disa veprime kryesore të cilat do të ndikojnë në pozicionimin e gjithmbarshëm tuajin dhe të ardhmërisë dhe karrierës suaj.

Shëndeti: Pika juaj e dobët është qarkullimi i dobët i gjakut, ndërsa kjo mund të përkeqësohet edhe më shumë nëse nuk do të kujdeseni për shprehitë e shëndetshme tuaja jetësore. Është e domosdoshme të ndryshoni regjimin e ushqimit dhe të ecni sa më shumë. Vetë fillimi vitit, prilli dhe dhjetori për ju janë paksa problematikë sa i përket ndjeshmërisë ndaj viruseve dhe dhembjeve të shpinës, transmeton Telegrafi. Segmentet emocionale dhe familjare do ta shterin mjaft energjinë tuaj, andaj janë të mundshme periudha të imunitetit të dobët, posaçërisht deri në fund të prillit dhe në vjeshtë. Nëse ju bëhet monoton stili i tillë i jetës, merruni me ndonjë sport të ri dhe do të ndieni shumë përparësi.

Dashuria: Nëse jeni në lidhje: Ujorët të cilët janë në lidhje partneriteti në vitin 2021 do të detyrohen të vendosin patjetër a është partneri i tyre personi i duhur për ta. Mbase shumë vite keni qenë bashkë me personin e dashur, por mund të ndodhë që të filloni ta konsideroni ndryshe dhe në mënyrë më të hapur atë që shfaq lidhja juaj. Transitet e Saturnit dhe Jupiterit nëpër shenjën tuaj mund të sjellin marrëdhënie të shëndetshme dhe të harmonishme me partnerin, madje edhe të qëndrueshme, lidhjet e gjata përballen me diçka më serioze. Kjo mund të përfshijë nënshkrimin e dokumenteve martesore, testamenteve dhe kontratave, madje edhe të marrëveshjeve të mëparshme për divorc. Marrëdhëniet e qëndrueshme emocionale mund të synojnë të shkojnë në atë drejtim që të jenë të përcaktuara në dokumente, përkatësisht të transformohen në bashkësi martesore. Edhe pse Saturni në shenjën tuaj dhe Urani kanë ndikim të kuadratit konkurrues, nga ju do të kërkohet që të përqendroheni në atë që ju lumturon më së shumti – në jetën familjare. Nëse ai është personi i duhur, dashuria juaj do të gjasë shumë! Viti 2021 shfaq nevojën tuaj për paqe, siguri dhe bukuri. Shumë ngjarje të bukura në tërësi do të përshkohen me pastërtinë e dashurisë suaj, posaçërisht nëpërmjet eklipsit zemërgjerë të Hënës në Shigjetar, eklipsit shërues unazor të Diellit në qershor dhe eklipsit ringjallës të plotë të Diellit në Shigjetar në fillim të dhjetorit! Këto ngjarje hënore kanë për qëllim që t’ju vendosin në rrugën e lumturisë dhe të dashurisë së vërtetë me partnerin tuaj përnjëherë pranë jush!
Nëse jeni të lirë: Viti 2021 ju përgatit një goditje të vërtetë dashurore dhe nuk do t’ju kursejë, sepse ju pret një shpirt i vërtetë binjak! Ky është një ndër ato vite të cilat do të jenë në tërësi të hapura për atë që pason. Nuk mund të parashikoni asgjë që do t’ju dalë para në rrugën dashurore këtë vit – ju duket që nuk keni shmangie! Patjetër duhet të dorëzoheni dhe të vlerësoni faktin që në asnjë mënyrë nuk e kontrolloni rrugën në të cilën lëvizni! Meqenëse nga 30 janari deri më 20 shkurt në shenjën tuaj dalin pak vonesa në komunikim nëpërmjet ciklit retrograd të Merkurit, kjo mund të jetë e vështirë për ata të cilët janë në lidhje nga largësia apo kërkojnë dashuri në ndonjë mënyrë alternative, p.sh., nëpërmjet rrjeteve shoqërore. Lajm emocionues është që këtë vit mbase do të takoheni papritur me dikë. Kjo vërtet mund të ndodhë në cilëndo kohë dhe vërtet me cilindo transit, kryesisht për shkak të ciklit të Saturnit nëpër shenjën tuaj të rrezatuese. Ky planet dëshiron që të gjeni lidhje të qëndrueshme, madje edhe në shenjën tuaj shpesh impulsive. Për ata të cilët humbin durimin është me rëndësi të kenë parasysh që këto cikle të eklipseve fare nuk lozin! Kjo do të thotë që ju nuk mundeni askënd ta manipuloni! Ajo që ndodh jashtë suazës së paracaktuar ka të bëjë ekskluzivisht vetëm me ju. Prandaj veproni në harmoni me shenjat dhe jo kundër tyre. Do të merrni mijëra leksione që kanë të bëjnë me partnerin potencial midis muajve maj dhe korrik. Më saktësisht muajve të fundit të vitit 2021 do të dihet ku shkon jeta juaj. Kjo gjithashtu mund të thotë që atëherë me të madhe takoheni me atë person të veçantë i cili është shpirti juaj binjak!