horoskopi
Virgjëresha

Gusht 24 - Shtator 22

Horoskopi Vjetor 2022

Sipas Horoskopit të Virgjëreshës 2022, vendasit e Virgjëreshës do të gëzojnë pasuri të madhe dhe prosperitet financiar në fillim të vitit 2022 si rezultat i Marsit në Shigjetar në muajin Janar. Megjithatë, gjërat mund të shkojnë drejt greminës shëndetësore, pasi mund të vuajnë nga probleme të vogla shëndetësore. Muaji Prill, Qershor dhe Shtator duken të pafavorshëm, por edhe shqetësues nga pikëpamja shëndetësore. Tranziti i Marsit në Bricjap dhe shtëpia e pestë nga shenja juaj nga 26 shkurti do të çojë në rezultate akademike optimiste për vendasit e Virgjëreshës.
Në fillim të marsit, lidhja e katër planetëve kryesorë, d.m.th. Saturni, Marsi, Mërkuri dhe Venusi, në shtëpinë e pestë dhe shenjën e Bricjapit tregon kushte të favorshme financiare dhe mund të krijojë burime të reja të ardhurash. Nga fundi i prillit deri në mes të korrikut, me Saturnin që kalon në shtëpinë tuaj të gjashtë në Ujori, mund të përjetoni dallime mes jush dhe familjes suaj. Nga ana tjetër, koha midis shtatorit dhe fundit të dhjetorit mund të jetë shumë e favorshme për studentët e Virgjëreshës që dëshirojnë të ndjekin arsimin duke shkuar jashtë vendit. Së bashku me këtë, me Merkurin që kalon në Peshore, pra në shtëpinë e dytë nga shenja juaj në muajin tetor dhe duke qëndruar atje deri në mes të nëntorit, do të përjetoni që marrëdhëniet mes jush dhe të dashurit tuaj të bëhen më të forta.