Fest ’56, këngë, por edhe modë - Kulturë - Kosova Sot
Fest ’56, këngë, por edhe modë

Fest ’56, këngë, por edhe modë

Organizatorët e Fest ’56, pas hapjes së natës së tretë, ku janë përzgjedhur katrëmbëdhjetë konkurentët finalist, njëri prej të cilëve në fund do të përzgjidhet  për ta përfaqësuar Shqipërinë në Eurovizionin e vitit 2018, kanë bërë një zgjedhje origjinale sa i përket prezantimit të këngëve në natën finale të festivalit.

Krahas Jonida Shehut dhe Adi Krastës janë ftuar edhe modele të stilisteve të njohura nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Ato kanë sjellë krijimet me të bukura duke i shtuar vlerat jo vetëm muzikore të spektaklit Fest ’56 në valët e RTSH.

(Kosova Sot)

13 orë e 45 minuta më parë
19/12/18