Aktorja e madhe në rolin e spiunes ruse - Kulturë - Kosova Sot
Aktorja e madhe në rolin e spiunes ruse

Aktorja e madhe në rolin e spiunes ruse

FILMI I SCARLETT JOHANSSON-IT "BLACK WIDOW", NJË HAP AFËR PËR TA BLLOKUAR SHKRIMTARIN

Paraqitja e shtatë e saj do të jetë në maj me ekipin tjetër të "Marvel Cinematic Universe" në "Avengers: Infinity War". "Marvel" ka mbetur që edhe zyrtarisht të japë dritën e gjelbër.

Filmi "The Black Widow" po zvarritet. Filmi me rol kryesor të yllit Scarlett Johansson si spiune ka bërë një hap më afër, pasi "Marvel" ka bllokuar shkrimtarin Jac Schaeffer, që ka shkruar dhe bërë regjinë e "TiMER" më 2009. Johansson ka aktruar spiunen ruse gjashtë ditë për ekranin e madh, duke u shfaqur kundër Robert Downey Jr në filmin e vitit 2010, me titull "Iron Man 2".

Angazhimet e mëdha

Paraqitja e shtatë e saj do të jetë në maj me ekipin tjetër të "Marvel Cinematic Universe" në "Avengers: Infinity War". "Marvel" ka mbetur që edhe zyrtarisht të japë dritën e gjelbër. Ishin "17 MCU" filma, duke filluar me filmin origjinal "Iron Man" më 2008, e i fundit ishte ai i muajit nëntor "Thor Ragnarok". Gjashtë filma të tjerë kanë data specifike, duke filluar me atë të shkurtit "Black Panther" - përderisa më larg planifikohet "Guardians Of The Galaxy 3", diku në vitin 2020. Rezymeja e Schaeffer po ashtu përfshin edhe "Frozen" nga 'Disney", si dhe "Olaf's Frozen Adventure". "Black Widow - AKA Natasha Romanova", ka debutuar në tregimet e "Marvel".

(Kosova Sot)

4 orë e 7 minuta më parë
18/01/19