Filmi i parë shqiptar me histori dashurie mes homoseksualëve, këngëtari: Skena e seksit dhe mëngjesi i nesërm… - Kulturë - Kosova Sot
Filmi i parë shqiptar me histori dashurie mes homoseksualëve, këngëtari: Skena e seksit dhe mëngjesi i nesërm…

Filmi i parë shqiptar me histori dashurie mes homoseksualëve, këngëtari: Skena e seksit dhe mëngjesi i nesërm…

Filmi “Martesa” i Blerta Zeqirit flet për një histori dashurie midis dy burrave të rinj e ndërprerë për shkak të luftës. Për këtë film u fol shumë ende pa përfunduar.

Por nga 1 shkurti, ka nisur të shfaqet në kinematë e kryeqytetit. Filmi flet për një trekëndësh dashurie pranë dhe gjatë një martese. Treshen e personazheve kryesore të filmit e interpretojnë Alban Ukaj, Adriana Matoshi dhe Genc Salihu.

(Kosova Sot)

2 orë e 2 minuta më parë
20/11/18