Ja kush fitoi mbrëmjen e ndarjes së Oskarëve - Kulturë - Kosova Sot
Ja kush fitoi mbrëmjen e ndarjes së Oskarëve

Ja kush fitoi mbrëmjen e ndarjes së Oskarëve

NDARJA E ÇMIMEVE

Më poshtë e keni listën e plotë të fituesve

Filmi më i mirë - The Shape of Water

Aktori më i mirë - Gary Oldman - Darkest Hou

Aktorja më e mirë - Frances McDormand - Three Billboards Outside Ebbing, Missour

Aktori më i mirë mbështetës - Sam Rockwell - Three Billboards Outside

Stilimi dhe grimi më i mirë - Darkest Hour - Kazuhiro Tsuji, David Malinowski & Lucy Sibbick 

Kostumografia më e mirë - Phantom Thread, Mark Bridges

Dokumentari më i mirë - Icarus - Bryan Fogel dhe Dan Cogan

Muzika më e mirë - Dunkirk - Richard King and Alex Gibson 

Produksioni më i mirë - The Shape of Water, Jeff Melvin, Paul Denham Austerberry dhe Shane Vieau

Filmi më i mirë në gjuhë të huaj - A Fantastic Woman (Chile) 

(Kosova Sot)

 

14 orë e 41 minuta më parë
15/12/18