Besiana Mehmedi: 'Kemi kalu shumë shpejtë prej kuleve në miniq' (Foto)

  • 09 shkurt 2019 - 21:49
Besiana Mehmedi: 'Kemi kalu shumë shpejtë prej kuleve në miniq' (Foto)

Duke marrë për bazë katrahurën në të cilën po kalon shoqëria shqiptare gjatë periudhës së stërgjatur të tranzicionit, e në veçanti kultura, profesoresha dhe këngëtarja e njohur Besiana Mehmedi, ka shfaqur opinionin e saj lidhur me këto dukuri negative që po i hasim për çdo ditë në vendin tonë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Ky është postimi i plotë:

“Ne kemi kalu shumë shpejtë prej kuleve në miniq. Ky trancizion shumë i shpejtë ka qenë traumatik” një thënie më se e qëlluar e sociologu Gola
Do të thoja që kemi nevojë të kujtojmë nga cili vend vimë, kush janë gjyshet e nënat tona, cilat janë vlerat e moralit dhe shoqërisë shqiptare!!!!
Të pyesim vetën: kush e ka fajin që të rinjët ikin çdo ditë nga këto vlera dhe nga rrënjët e tyre...kush i imponoi si vlera lakuriqësinë, prostitucionin, drogën dhe si normale abuzimin, shantazhimin, krimin, madje dhe në institucione më të shenjta arsimore....
Rasti i vajzës nga Drenasi troket rëndë në ndërgjegjen tonë sepse secili nga ne e di që nuk është rasti i vetëm....:

 

 

(Kosova Sot)