“Art Critic”, për herë të parë faqe për kritikë të artit në gjuhën shqipe

  • 20 maj 2019 - 21:33
“Art Critic”, për herë të parë faqe për kritikë të artit në gjuhën shqipe

Nga tash adhuruesit e artit pamor më nuk do ta kenë problem kritikën e artit dhe këtij problemi tashmë u kemi dhënë zgjidhje. “Art Critic”, titullohet faqja për kritikë të artit e cila prej sot do të shfaq kritikat për artistët shqiptar dhe kosovar. Kritikat janë të një cilësie të lartë dhe janë të zgjeruara. Kjo faqe e cila ekziston në rrjetin solcial “Facebook”, publikon kritikat nga kritikët e njohur shqiptar duke filluar nga i ndjeri Mustafa Ferizi, Ilir Muharremi e të tjerë.

Për më shumë mund ta vizitoni faqe në këtë link: https://ëëë.facebook.com/Art-Critic-2313357932257122/?notif_id=1558378680709824¬if_t=page_invite_accept

(Kosova Sot Online)