Shkodran Tolaj me 20 korrik me koncert falënderues për Gjermaninë dhe Austrinë në Tetovë

  • 14 korrik 2019 - 09:39
Shkodran Tolaj me 20 korrik me koncert falënderues për Gjermaninë dhe Austrinë në Tetovë

Tenori Shkodran Tolaj, me datë 20 korrik do të jep koncert në Pallatin e Kulturës në Tetovë.

Në koncert do të interpretohet veprat më të bukura nga repertori gjerman si faleminderit mbështetjen e parezerve të Gjermanisë dhe Austrisë ndaj popullit shqiptar. Këngët më të bukura nga Operetat Austro – Gjermane si “Dein ist mein Ganzes Herz” “Komm Zigany” “Freunde das Leben ist lebenswert” e shumë të tjera, transmeton "Kosova Sot Online".


(Kosova Sot Online)