Paralajmërohet botimi i librit “(Mos)përdorimi i shkronjës -ë”, i autorit Mentor Hajrizi

  • 02 gusht 2019 - 18:03
 Paralajmërohet botimi i librit “(Mos)përdorimi i shkronjës -ë”, i autorit Mentor Hajrizi

 Paralajmërohet botimi i librit “(Mos)përdorimi i shkronjës -ë”, i autorit Mentor Hajrizi, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Libri “(Mos)përdorimi i shkronjës -ë” u shërben lexuesve për punë dhe nevoja praktike, thjesht për të bërë mësim praktik – për t’u zbatuar mekanika praktike. 

Derisa përurimi i tij zyrtarisht, pritet të bëhet në muajin Shtator.

Image

(Kosova Sot Online)