Sunny Hill nuk do të mbahet më në Gërmi, caktohet lokacioni i ri

  • 02 shtator 2019 - 08:56
Sunny Hill nuk do të mbahet më në Gërmi, caktohet lokacioni i ri

Ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, sot do të nënshkruan memorandum bashkëpunimi me përfaqësuesin e “Sunny Hill” Dukagjin Lipa.

Nënshkrimi i memorandumit do të bëhet në ora 10:30 në Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë.

Ditë më parë Ministri i MTI, Endrit Shala, ka takuar përfaqësuesit e “Sunny Hill Festival”, ku janë dakorduar që festivali nga viti i ardhshëm të mbahet në Qendrën e Panaireve në Bërnicë, hapësirën e re e cila do të akomodojë dhjetëra mijëra njerëz më shumë, nga gjithë rajoni dhe Evropa.

(Kosova Sot Online)