Filmi 'Zana' në premierën botërore në Festivalin e Torontos në Kanadë 'TIFF'

  • 08 shtator 2019 - 16:56
Filmi 'Zana' në premierën botërore në Festivalin e Torontos në Kanadë 'TIFF'

Disa nga aktorët e filmit "Zana", janë duke qëndruar në Toronto të Kanadasë në premierën e filmit në Festivalin TIFF, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Filmi ‘Zana’ eështeë njeë drameë tronditeëse dhe emocionuese qeë peërcjelleë njeë grua teë re kosovare qeë peërpiqet teë beëhet neëneë peërderisa ballafaqohet me tmerret nga e kaluara e saj e erreët e koheës së luftës në Kosovë.

Këtë lajm e ka bërë publik, njëri nga protagonistët e filmit Vedat Bajrami, përmes profilit të tij në Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedat Bajrami (@vedatiofficial) on

(Kosova Sot Online)