A është Nicolas Cage 'alien' i braktisur!

  • 19 tetor 2019 - 16:24
A është Nicolas Cage 'alien' i braktisur!

Aktori shumë i famshëm është në fakt një alien i braktisur.

Sjellja e tij e çuditshme vjen si rezultat i zemërimit të tij me njerëzit dhe problemeve të tyre.

 Ai vepron kështu thjesht sepse do të kthehet në shtëpi!


(Kosova Sot Online)