Muzeumet më të çuditshëm në botë

  • 21 tetor 2019 - 14:56
Muzeumet më të çuditshëm në botë

Fëmijët që kërkojnë të argëtohen mund të gjeni një larmi tërheqjesh të çuditshme dhe të mrekullueshme muzeumesh.

Ne kemi rrumbullakuar më të mirët dhe më të veçantët që janë krijuar ndonjëherë.

Mbajtja e gjithë familjes me argëtim nuk është një gjë e lehtë ndaj edhe një opsion interesant mbeten vizitat në muzeume.

Muzetë tani po shtojnë më shumë atraksione me tematikë që të jenë në gjendje të tërheqin vëmendjen e fëmijëve të ndryshëm në mënyrë që të gjithë të largohen më të kulturuar, më të ditur dhe më të argëtuar nga to.

Këtu janë disa nga muzeumet më të çuditshme në të gjithë botën:

1. Ndjej frymëmarrjen e një dinozauri në Muzeun e Chicagos. Muzeu 'Field' në Chicago ka qenë në gjendje për të rindërtuar tërë jetën e një T-Rex, duke përfshirë edhe erën që vjen frymëmarrja e tij.

2. Vizatoni jashtëqitjen tuaj.

Muzeu japonez 'Unko' ju lejon të uleni në një tualet, të vizatoni jashtëqitjen tuaj dhe madje edhe të blini ushqim në atë formë.

3. Shikoni ushqim të neveritshëm.

Jini të përgatitur për t'u neveritur në Muzeun e Ushqimit të Pështirë në Suedi, Francë dhe Las Vegas.

4. Muzeu i mikrobeve i cili ndodhet në Holandë. Fëmijët mund të skanojnë të gjithë trupat e tyre ose madje të vendosin dorën në një mur dhe të shohin mikrobet që jetojnë mbi to.

(Kosova Sot Online)