Shtatë këngët më të pëlqyera te “Kënga Magjike 2019”

  • 31 tetor 2019 - 18:09
Shtatë këngët më të pëlqyera te “Kënga Magjike 2019”

Tashmë ka filluar të dëgjohet jehona e këngëve të reja të cilat po prezantohen për edicionin e 21-të të festivalit “Kënga Magjike 2019”.

Në çdo javë kanë filluar të dalin nga pak këngët dhe tashmë pas një muaji që nga fillimi i prezantimit, kanë filluar të dallohen këngët e pëlqyera.

Netët finale të edicionit të 21-të të Këngës Magjike do të mbahet në javën e parë të muajit dhjetor, ndërsa nata finale do të përcaktojë fituesin më 7 dhjetor 2019.

Nga shikimet në Youtube dhe shpërndarjeve dhe komentimeve në rrjetet sociale, më poshtë keni këngët më të pëlqyera të Kënga Magjike 2019 që janë prezantuar deri tani.


(Kosova Sot Online)