40 vjet nga nderimi i Shën Terezës me çmimin më të lartë të Indisë

  • 25 janar 2020 - 09:17
40 vjet nga nderimi i Shën Terezës me çmimin më të lartë të Indisë

Shën Tereza më 25 janar të vitit 1980, nderohet me çmimin më të lartë civil të Indisë, Bharat Ratna.

Jetën e saj, kjo humaniste shqiptare ia kishte përkushtuar më të varfërve, dhe çmimi indian ishte mirënjohje për bamirësinë e saj.

(Kosova Sot Online)