Mos e humbisni trailerin e ri të ‘La Casa De Papel 4’

  • 05 mars 2020 - 18:25
Mos e humbisni trailerin e ri të ‘La Casa De Papel 4’

Ka dalë një trailer i ri për sezonën më të re të serialit ‘La Casa de Papel’ që do të dalë shumë shpejtë në Netflix.

“Le të fillojë kaosi”. Kështu është përshkrimi që i është lënë trailerit për sezonën më të re të serialit shumë të shikuar të Netflix, La Casa de Papel.

Pas një sezoni interesant dhe dramatik siç ishte ai i treti, tani po pritet në kaos i vërtetë pasi ekipi i udhëhequr nga ‘Profesori’ janë të lënduar nga ‘vrasjet’ e Nairobit e Lisbonës.

Seriali spanjoll është më i shikuari në këtë gjuhë në Netflix dhe do të publikohet në këtë platformë televizive më 3 prill.

 
 
 

(Kosova Sot Online)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ë Let the chaos begin.ë Que comece o caos.

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on