Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi do të vizitojë Komunën e Gjilanit

  • A.P /
  • 02 korrik 2020 - 08:33
Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi do të vizitojë Komunën e Gjilanit

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi do të vizitojë Komunën e Gjilanit dhe do të ketë këtë agjendë:

10:30-11:00 Vizita në komunë, takimi me kryetarin Lutfi Haziri

11:00- 11:30 Vizita në stadiumin e qytetit në Gjilan

11:30- 11:45 Vendosja e gur-themelit të stadiumit ndihmës

15:15 Me rastin e Ditës Botërore të Gazetarëve të Sportit, ftohen të gjithë gazetarët e sportit, në takim me Ministren Dumoshi, në takimin që do të mbahet në Kabinetin e Ministres së MKRS-së, për të diskutuar mbarëvatjen e sportit në vendin tonë si dhe sfidat me të cilat ballafaqohet sporti dhe gazetarët sportivë.

(Shënim: Takimi do të realizohet duke i respektuar masat mbrojtëse ndaj pandemisë COVID-19, të parapara sipas institucioneve shëndetësore të Kosovës).

(Kosova Sot Online)