Sot, Ministrja Vlora Dumoshi, viziton Fushë Kosovën

  • A.P /
  • 16 korrik 2020 - 09:28
Sot, Ministrja Vlora Dumoshi, viziton Fushë Kosovën

Të nderuar,

Sot (16 korrik 2020), Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, viziton Komunën e Fushë Kosovës dhe do të ketë këtë agjendë:

11:00 - Takimi me kryetarin Burim Berisha në komunë
12:00 - Vizita e lokacionit të Muzeut të Natyrës tek Pishat, mbi fshatin Bardh i Madh.

Ftohen mediat t'i ndjekin këto aktivitete!  

 

--

Me respekt,