Agjenda e Ministres Dumoshi për ditën e nesërme

  • A.P /
  • 11 gusht 2020 - 18:41
Agjenda e Ministres Dumoshi për ditën e nesërme

Të nderuar,

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, nesër me datë 12 gusht, MKRS dhe ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi, do të ketë këtë agjendë:

09:30-10.00

Pritja e një grupi të të rinjve nga Ministrja Vlora Dumoshi

Vendi: Objekti i MKRS-së

10:00-10:45

Shpërndarja e maskave nga Ministrja Vlora Dumoshi dhe Ministri Armend Zemaj

Vendi: Përgjatë Sheshit në Prishtinë

11:50-12:00

12:00-13:30

Skenderaj

Zbulimi i punimit “I love Kosova” nga Ministrja Vlora Dumoshi dhe Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari

Vendi: Sheshi “Adem Jashari”, Skenderaj

Vizitë ndërmarrjes sociale “Pastiçeria Snap cake” në kuadër të projektit ‘Praktika në Punë” i mbështetur nga Departamenti i Rinisë MKRS

Vendi: Skenderaj

15:10 -15:20

Aktivitete virutale:

Lidhje në platformën Zoom, fushata “Psikologët e rinj për të rinjtë”

Linku shpërndahet në rrjetet sociale të MKRS.

17:00 – 17:20

Lidhje në platformën Zoom, organizuar nga zyra e UNICEF-it në Kosovë

(Kosova Sot Online)