Hertica: Turpi i shoqatave - Lajme - Kosova Sot
Hertica: Turpi i shoqatave

Hertica: Turpi i shoqatave

"Tani, Prokuroria duhet të nisë hetimet së bashku me Policinë e Kosovës për të gjithë ata që apostrofohen publikisht se kanë shitur këso certifikata dhe janë pasuruar në emrin e luftëtarëve. Do të duhej që të gjitha njësitë regjionale për hetimin e krimeve ekonomike ta fillojnë hetimet dhe t'i marrin ata persona, për të cilët dyshohet dhe ka fakte për falsifikim të dokumenteve për statusin e veteranëve dhe invalidëve të luftës dhe atyre t'u jepet vërtet "certifikata" e një matrapazi shitës të gjakut të shkove të luftës", tha Hertica për "Kosova Sot".

(Kosova Sot)

18 orë e 56 minuta më parë
19/12/18