Rudhani: Të arrestohen personat e involvuar në privatizimet e kriminalizuara - Lajme - Kosova Sot
Rudhani: Të arrestohen personat e involvuar në privatizimet e kriminalizuara

Rudhani: Të arrestohen personat e involvuar në privatizimet e kriminalizuara

Analisti Florim Rrudhani tha për "Kosova Sot" se debati rreth ndërprerjes së monopoleve të kriminalizuara mund të mbahet në 6-mujorin e parë të vitit 2018. "Kam besim se Qeveria 'Haradinaj' veç faktit se do të ndërpresë këto monopole, ajo edhe do të fillojë madje me arrestimin e bartësve të këtyre monopoleve", theksoi ai."Veç saj, Kuvendi i ri do të duhet që të debatojë edhe për procesin skandaloz të privatizimit dhe njëherësh edhe të propozojë largimin nga Kuvendi i Kosovës të disa politikanëve që janë nën hetime nga Gjykata Speciale", vlerësoi më tutje Rrudhani 

"Pas këtyre hetimeve të plota nga ana e deputetëve të Kuvendit t'u propozohet organeve të drejtësisë që të bëjnë arrestimin e personave që janë të involvuar në privatizimet e kriminalizuara", theksoi Florim Rrudhani. 

Image

 

(Kosova Sot)

27 minuta më parë
18/12/18