Rudhani: Të ndalet zhvatja - Lajme - Kosova Sot
Rudhani: Të ndalet zhvatja

Rudhani: Të ndalet zhvatja

Ndërsa, analisti Florim Rudhani, tha për gazetën " Kosova Sot"se faktet flasin se arsyeja e vërtetë se përse grurit të importuar nga Serbia nuk i janë vendosur masa doganore është se importuesi më i madh dhe pothuajse i vetmi, i krundeve dhe grurit nga Serbia, është kompania në pronësi të Shkëlqim Devollit. "Ministri aktual i MTI-së, Bajram Hasani, duhet që urgjentisht të vendosë këto masa për importin e grurit, ashtu siç i ka vendosur për të ndalur ventilin e zhvatjes që po bëhet nga afaristi Ramiz Kelmendi, që po e bën këtë përmes miellit të importuar nga Serbia", tha Rudhani. "Një ndalesë e tillë e importit të grurit serb duhet që të bëhet për faktin se me këtë vendim të tyre MTI-ja do të kontribuonte që të ndalojë ventilin e madh të zhvatjes së qytetarëve tanë, që po bëhet nga afaristi Shkëlqim Devolli përmes grurit dhe krundeve të importuara nga Serbia për në Kosovë", theksoi ai.

(Kosova Sot)

18 orë e 6 minuta më parë
11/12/18