Kërkohen 10 mijë nënshkrime për lirimin e Grupit të Kumanovës, ja ku mund të nënshkruheni! - Lajme - Kosova Sot
Kërkohen 10 mijë nënshkrime për lirimin e Grupit të Kumanovës, ja ku mund të nënshkruheni!

Kërkohen 10 mijë nënshkrime për lirimin e Grupit të Kumanovës, ja ku mund të nënshkruheni!

Ky është një peticion qe i drejtohet Gjykatës Ndërkombëtare te Drejtësisë lidhur me rastin e Kumanovës.

Peticioni kërkon një rishikim te rastit nga ana ndërkombëtare dhe synon qe te grumbulloje 10.000 nënshkrime te cilat mund te përdoren për te kërkuar rishqyrtimin e lendes.

. “Mirëpo nëse tejkalohet kjo shifër është edhe me mire. Ju lutemi ta ngrisni zërin tuaj. E tera qe kërkohet është ta nënshkruani peticionin duke vendosur email adresën tuaj, emrin, mbiemrin dhe vendin”, apelon njëri nga iniciatorët e peticionit, Artmir Galica.

Peticionit mund t’i bashkëngjiteni në këtë https://secure.avaaz.org/en/petition/International_Court_of_Justice_Call_for_an_international_trial_for_the_recent_heavy_sentences_in_Macedonia/? 

 

(Kosova Sot)

7 orë e 37 minuta më parë
19/12/18