Rekordi i vitit: Një burrë, 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa! - Lajme - Kosova Sot
Rekordi i vitit: Një burrë, 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa!

Rekordi i vitit: Një burrë, 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa!

Burri jeton me 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa.
Ziona Chana jeton me të gjithë në një ndërtesë 100 dhomëshe. Gratë e tij bëjnë ndërrime për të shkuar në shtrat me të, raporton dailymail, transmeton media online.

Duhet të përgatiten plot 30 pula për darkë.

Ai është koka e familjes më të madhe në botë, dhe ai thotë se ndihet i bekuar që ka 39 gra.

Image
Image
Image
Image

 

(Kosova Sot)

13 orë e 11 minuta më parë
21/01/19