Festë me reduktime të energjisë elektrike - Lajme - Kosova Sot
Festë me reduktime të energjisë elektrike

Festë me reduktime të energjisë elektrike

Rajoni i Drenicës në natën e ndërrimit të moteve është përballur me ndërprerje të energjisë elektrike.

E këto ndërprerje të energjisë elektrike fatkeqësisht këtë rajon e kanë përcjell edhe sot gjatë ditës.

Qytetarët e Drenicës janë revoltuar me këtë situatë ku zyrtarisht ende nuk ka asnjë informacione se pse ndodhi dhe po ndodhë kjo ndërprerje e energjisë elektrike në këtë rajon.

(Kosova Sot)

7 orë e 43 minuta më parë
17/12/18