- Lajme - Kosova Sot
Mbeturinat e PDK-së trazojnë Lëvizjen

Mbeturinat e PDK-së trazojnë Lëvizjen

Sipas analistit Blerim Burjani, plasaritjet e mëdha në këtë subjekt politik po ndodhin, ngase aty veprojnë kryesisht mbeturina politike të PDK-së, të cilët nuk kanë pasur ndikim në këtë subjekt politik, në PDK, dhe kanë kaluar në VV për qëllime dhe inate ndaj PDKsë."Kjo është e qartë dhe tash këta njerëz kanë arritur të jenë edhe deputetë dhe në pozita kyçe të VVsë. Realisht VV-ja do të duhej udhëhequr si subjekt i ri politik, plotësisht nga gjenerata e re dhe e mesme e Kosovës, por kjo nuk po ndodh", potencoi ai."Dikush ka bërë tërë kohën propagandë të brendshme politike që VV-ja duhet të reformohet, por kjo mund të arrihet me një gjeneratë të re politike dhe jo me të vjetër dhe disa pensionistë që vijnë nga PDK-ja dhe LDK-ja", theksoi Burjani për "Kosova Sot".

(Kosova Sot)

18 orë e 19 minuta më parë
17/02/19