Kishte ditë që i humbnin mbathjet e gruas, burri vendos kamera dhe e kap hajdutin me presh në dorë (VIDEO) - Lajme - Kosova Sot
Kishte ditë që i humbnin mbathjet e gruas, burri vendos kamera dhe e kap hajdutin me presh në dorë (VIDEO)

Kishte ditë që i humbnin mbathjet e gruas, burri vendos kamera dhe e kap hajdutin me presh në dorë (VIDEO)

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur sot në Kinë. Një familjeje I ndodhte shpesh që mbathjet e gruas te humbisnin në telin e rrobave. Kjo gjë e futi në mëdyshje burrin e saj dhe për këtë gjë ai vendosi një kamera. Shikoni videon më poshtë për të parë reagimin e burrit pasi zbuloi se kush i vidhte mbathjet.

 

(Kosova Sot)

23 orë e 59 minuta më parë
17/01/19