Ndalimi i qarkullimit të veturave, krijon kaos në kryeqytet (Foto/Video) - Lajme - Kosova Sot
Ndalimi i qarkullimit të veturave, krijon kaos në kryeqytet (Foto/Video)

Ndalimi i qarkullimit të veturave, krijon kaos në kryeqytet (Foto/Video)

Për shkak të vendimit për ndalimin e qarkullimit të veturave, nga dje nëpër rrugët e qytetit janë krijuar kolona të gjata veturash nga Ulpiana tek QKUK dhe rrethi me flamur.

Megjithëse, shumica e qytetarëve të Prishtinës po përdorin autobusët për udhëtim, ka të tjerë të cilët po mundohen të gjejnë rrugë alternative me veturat e tyre.

Ndryshe, kryetari i Prishtinës ka paralajmëruar se ndalimi i qarkullimit të veturave nëpër qendër do të vazhdojë edhe sot, më pas do bëhet vlerësimi, si do të vazhdojmë më tutje.

Image
Image
Image
Image

(Kosova Sot)

2 orë e 21 minuta më parë
22/11/18