Rudhani: Shkaktar i përçarjes së bizneseve - Lajme - Kosova Sot
Rudhani: Shkaktar i përçarjes së bizneseve

Rudhani: Shkaktar i përçarjes së bizneseve

 Analisti i ekonomisë, Florim Rudhani, tha për "Kosova Sot" se është fat i madh për bizneset e Kosovës që Safet Gërxhaliu nuk ka më të drejtë statutore që të rikandidohet sërish për të parin e OEK-ut, sepse ky është mandati i tij i dytë në këtë post dhe që i përfundon sivjet. "Ajo që do të mbetet përherë në kujtesën e bizneseve vendore për të keq është fakti se Safet Gërxhaliu ka qenë kryetari më përçarës i bizneseve kosovare që ka qenë në këtë post pas lufte, si i pari i OEK-ut. Sepse është e ditur botërisht se Safet Gërxhaliu ka qenë në bashkëpunim vetëm me kompanitë e forta, si ajo e Devollëve, dhe bashkëpunëtor me klanin " Pronto", duke i injoruar publikisht të drejtat e kompanive të mesme dhe të vogla", theksoi ai. 

(Kosova Sot)

21 orë e 6 minuta më parë
22/11/18