Gjuriq: Do ta dyfishojmë luftën për serbët në Kosovë - Lajme - Kosova Sot
Gjuriq: Do ta dyfishojmë luftën për serbët në Kosovë

Gjuriq: Do ta dyfishojmë luftën për serbët në Kosovë

Drejtori i Zyrës për Kosovën, Marko Gjuriq, ka deklaruar se do të dyfishohet lufta dhe mbështetja e Serbisë për serbët në Kosovë.

Gjuriq shtoi se projekte të mëdha dhe të rëndësishme për serbët në Kosovë do të realizohen këtë vit.

“Në vitin 2018 do të dyfishojmë ndihmën, mbështetjen dhe luftën për popullin tonë në Kosovë, në mënyrë që serbët të mbijetojnë në krahinë”, deklaroi Gjuriq në një konferencë shtypi.

(Kosova Sot)

13 orë e 0 minuta më parë
15/12/18